Servicii

Distributie pesti exotici

Distributie pesti exoticii, amenajare acvariu apa dulce si de apa sarata

Avem permanent un stoc impresionant de pesti exotici ce poate asigura tuturor clientilor nostri o gama variata de specii, lucru ce ofera  siguranta distribuirii in mod regulat a pestilor exotici de apa dulce ,apa sarata ,corali si nevertebrate.

Atunci cand doriti sa comandati o anumita specie de pesti exotici, este  important de stiut ca transportul acestora este facut cu maxima atentie pentru a nu afecta in nici un fel sanatatea pestilor.

Avand in vedere experienta noastra in importuri de 13 ani , asiguram pentru transportul pestilor exotici de apa dulce, apa sarata , corali sau nevertebrate o impachetare profesionala in baxuri speciale termoizolante ce confera confort si siguranta pestilor pe intreg parcursul transportului.

Distribuim pesti exotici in siguranta oriunde in Romania.

 Constructie acvarii

Iubitorii de pesti stiu cat de important este crearea unui mediu adecvat in care pestii sa se poata simti ca in mediul lor natural. Pentru a asigura conditii optime pestilor exotici, aveti nevoie de un acvariu bine structurat din toate punctele de vedere.

Compania noastra poate executa orice tip de acvariu in functie de cerintele dumneavoastra , urmarind totodata sa satisfaca si cele mai exigente dorinte avand in vedere experienta noastra de 28 de ani in acvariile de apa dulce si de 9 ani in acvariile de apa sarata.

Constructia unui acvariu se poate face cu geam de o grosime de: 4, 6, 8, 10, 12, 15, 19 mm, in functie de dimensiuni, cu toate marginile cantuite .

La constructia unui bazin se poate folosi silicon de culoare neagra sau transparent, in functie de preferintele dumneavoastra.

 Amenajare si intretinere acvarii

Aspectul vizual este cu siguranta extrem de important atunci cand vine vorba despre amenajarea unui acvariu in locuinta dumneavoastra. Majoritatea clientilor nostri doresc construirea acvariului in locuri cat mai diferite , locul in care amplasati acvariul trebuie ales cu atentie.

Firma noastra ofera tuturor clientilor serviciile sale  privind amenajarea si intretinerea unui acvariu prin personalul nostru specializat cu echipamente si  produse de cea mai buna calitate.

Prin intermediul magazinelor noastre, punem la dispozitie o gama variata de acvarii de diverse dimensiuni , complet utilate, dar si toata gama de echipamente si accesorii necesare amenajarii unui acvariu apa dulce sau de apa sarata.

Pentru a va bucura de cat mai mult timp liber cu familia , puteti sa va bazati pe serviciile companiei noastre pentru intretinerea acvariului dumneavoastra oricand este nevoie : saptamanal, lunar sau ocazional, pentru a avea un acvariu impecabil in mod constant.

Un acvariu trebuie sa devina punctul principal care sa capteze privirea oaspetilor,

dar cel mai important trebuie sa asigure familiei dumneavoastra exact ce confera un acvariu : liniste si relaxare.